مهاجرت به ترکیه : شرایط و هزینه های مهاجرت 2023  صباویزا-کمک مهاجرت
انتشار: مهر 05، 1402
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

مهاجرت به ترکیه : شرایط و هزینه های مهاجرت 2023 صباویزا-کمک مهاجرت

متقاضیانی که از طریق ازدواج برای دریافت اقامت این کشور اقدام می کنند، یک اقامت موقت 3 تا 5 ساله دریافت می کنند. در صورتی که ازدواج آنها در این مدت معتبر باقی بماند، پس از این اقامت موقت، متقاضیان می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند. این روش یکی از ساده ترین روش های مهاجرت به این کشور و دریافت اقامت آن است.

یکی از روش های سرمایه گذاری، ثبت شرکت در کشور ترکیه است که باید در شرکت ثبت شده حتما 5 نیروی کار ترک نیز استخدام شوند. بعد از گذشت ۵ سال از ثبت شرکت و سرمایه گذاری در ترکیه، اقامت دائم این کشور به سرمایه گذار اعطا می شود. برای متقاضیانی که قصد اخذ تابعیت ترکیه را دارند، لازم است که در این زمینه از افراد متخصص آگاه و مسلط به زبان ترکی مشاوره بگیرند. شما می توانید از موسسه مهاجرتی راشین که در امور مهاجرتی دارای سابقه بالایی است، در این زمینه مشاوره و راهنمایی دریافت کنید.

مهاجرت از طریق ازدواج

به صورت کلی می توان مهاجرت به ترکیه را از طریق تحصیل ، کار ، سرمایه گذاری ، ثبت شرکت و یا ازدواج بیان نمود که هر یک شرایط خاص خود را دارند. با سلام و درود کشور ترکیه از لحاظ بازار کاری شرایط زیاد مطلوبی ندارد و نرخ بیکاری کمی بالاست بهتر است کش.ر های دیگری را برای مهاجرت کاری جایگزین کنید. شما می توانید برای کسب راهنمایی با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. ضمن اینکه برای پیشنهادات دیگر باید شرایطی از قبیل سن، تحصیلات، مدرک زبان، سرمایه و سابرگگیر موارد شما را بدانیم تا بتوانیم گزینه های مطلوبی را به شما پیشنهاد نماییم. یکی از خدمات ویژه این تیم، مشاوره رایگان اخذ اقامت، اخذ ویزا، سرمایه گذاری خارجی، ثبت شرکت در خارج از کشور، اروپا، امارات… می باشد.

مهاجرت به ترکیه + راه های مهاجرت و اقامت همراه با هزینه و شرایط 2023

فرد متقاضی در صورت اجاره یک ملک در استانبول و اثبات داشتن ۶ هزار دلار برای هر شخصی که در پرونده او وجود دارد، می تواند اقامت یک سال در ترکیه را دریافت نماید. بهتر است مهاجرت به ترکیه را با شناخت کامل از روش های مهاجرت به این کشور و برگزیدن راه و روش مناسب شروع کنید. سپس لازم است بر اساس روش مورد نظر برای مهاجرت، شرایط و مدارک لازم را تهیه و آماده نمایید.

اگر قرار است تعهدی برای حمایت مالی ارائه شود، باید این موضوع ذکر شود و تعهد باید به اسناد درخواست پیوست شود. از متقاضیانی که هزینه آنها در مدت اقامت در کشور ترکیه بر عهده سازمانهای دولتی است، مدارک تأییدی برای اظهار درآمد درخواست نخواهد شد. کسانی که روش پناهندگی را برای مهاجرت به استانبول یا ترکیه انتخاب می کنند باید بدانند دولت ترکیه در قبال سایر پناهجویان وظیفه حمایت موقت را دارد و بعد از مدتی به کشور دیگری هدایت می شوند. وضعیت پناهندگان در کشور ترکیه اصلا مناسب نیست و در این راه قاچاقچیان انسان به شیوه هایی کاملا نا امن اقدام به جا به جایی افراد می نمایند که در این مسیر بسیاری از پناهجویان جان خود را از دست می دهند. از سوی دیگر با توجه به جایگاه اجتماعی پایین پناهجویان در این کشور، آمار خودکشی در بین پناهجویان به علت لطمات اجتماعی قابل توجه است. شایان ذکر است موسسه ملک پور هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد.

برای مثال در صورتی که ایده استارت آپ مناسبی داشته باشید، با اجرایی کردن آن در کشور ترکیه می توانید اقامت موقت و دائم این کشور را به دست بیاورید. این روش به ویژه برای فعالان اقتصادی و کسب و کارهایی که به عرضه محصولات ایرانی در کشورهای اروپایی و خود ترکیه می پردازند مناسب است. آنها می توانند به این ترتیب با گذشت 5 سال از فعالیت کسب و کار و شرکت خود، اقامت دائمی ترکیه را دریافت کنند. گفتنی است که تا سال 2017، این مبلغ 3میلیون دلار بود اما پس از آن دولت مردان ترکیه تصمیم گرفتند که جهت آسان ترشدن روند مجله خبری مهاجرت، مبلغ سپرده را کاهش دهند.

  • افرادی که دارای رزومه های قوی و معتبر در سطح فعالیت های جهانی و بین المللی هستند در این گروه جای دارند.
  • این موضوع باعث شده سیاست های این کشور به سمت جذب سرمایه های مالی و انسانی خارجی پیش برود.
  • به مدت پنج سال بدون وقفه ساکن ترکیه باشد و حداقل 180 روز در هر سال در ترکیه زندگی کرده باشد.
  • مهاجران می توانند برای پیدا کردن کار در ترکیه از طریق شبکه های اجتماعی مثل کانال های تلگرامی یا linkedin اقدام کنند.
  • افرادی می توانند از طریق ازدواج به این کشور مهاجرت نمایند و یا اقامت ترکیه را به دست آورند که یا با شخص تبعه ترکیه ازدواج کنند یا با شخصی که اقامت دائم یا پاسپورت ترکیه را دارد ازدواج نماید.