روش‌هایی برای مهاجرت به استرالیا مهاجرت استرالیا مجله علی بابا-کمک مهاجرت

پس از ورود به خاک این کشور می بایست کارهایی لازم جهت هر مسیر مهاجرتی را انجام دهید. مثلا برای مسیر تحصیلی می بایست به دانشگاه بروید و ثبت نام خود را قطعی کنید و در کلاس ها شرکت نمایید. تمام افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند باید همانند تمام کشورهای دیگر از قوانین و مقررات آن کشور تبعیت نمایند و شرایط و قوانین آن را در روش های متعدد کسب اقامت و تابعیت بررسی کنند. شرایط اخذ تابعیت از طریق تولد در استرالیا به نحوی نیست که کودکان بتوانند به محض تولد تابعیت و شهروندی استرالیا را به دست آورند، چرا که اخذ تابعیت از طریق تولد در استرالیا شامل رعایت برخی از موارد زیر می شود. کانادا از جمله کشوهای مهاجر پذیریست که بستر مناسبی برای کار، زندگی، تحصیل و… برای ایرانیان است. در اکثر روش های مهاجرتی کانادا از ابتدای کار اقامت دائم این کشور فوق العاده را کسب می کنید.

ویزا اسپانسر کارفرما استرالیا

با مشورت با یک وکیل مهاجرتی با تجربهپ، شانس خود را برای اخذ اقامت استرالیا افزایش دهید. جدید ترین مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا را می توانید با توجه به روش مهاجرتی خود با مشورت و راهنمایی وکلا و مشاوران مهاجرتی جویا شوید. پایتخت سیاسی استرالیا و البته بهترین شهر برای زندگی خانوادگی بدون شک کانبرا است.

کیفیت بالای زندگی، اقتصاد با ثبات، پیشرفت و رفاه وصف نشدنی در این کشور، جغرافیا و اقلیم کم نظیر و نظام آموزشی بسیار قوی، معتبر و عالی در سطح جهانی تنها چندی از مهم‌ترین دلایل تمایل افراد را برای مهاجرت به این کشور تشکیل می‌دهند. امروزه مهاجرت تحصیلی و پس از آن کاری به خصوص برای ایرانیان از رایج‌ترین روش‌های مهاجرت به کشور استرالیا هستند. در ادامه مقاله با ما همراه شده تا تمامی اطلاعات مورد نیاز در زمینه مهاجرت به استرالیا را شرح دهیم. سال‌های بین 2020 تا اواخر سال 2021 میلادی، تبعاتی منفی قابل توجهی برای اقتصاد کشورهای مهاجرپذیر همچون استرالیا داشت، زیرا به دلیل محدودیت‌های سفر، حجم کلی و نرخ مهاجرت کاهش چشمگیری داشت.

زمان انتظار برای دریافت ویزای ۴۹۱ استرالیا نسبت به دیگر ویزاهای مهارتی، بسیار کوتاه‌تر است. سریع ترین روش برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین و دریافت اقامت دایم این کشور، روش پولی است. ویزای پارتنر استرلیا مختص افرادی است که هنوز ازدواج رسمی نکرده‌اند اما حداقل یک سال است که با هم زندگی می‌کنند.

  • مثلاً در مشاغل مختلف در صنایع مهندسی، درمان، آموزش، خدمات و غیره فرصت‌‌های شغلی بسیار خوبی برای مهاجران از نقاط مختلف دنیا ازجمله ایران وجود دارد.
  • کشور استرالیا جهت ارتقای سطح بین‌المللی خود در زمینه‌های فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی و همچنین ارزش‌آفرینی و نوآوری در صنایع مختلف، متخصصان و نخبگان سراسر دنیا را جذب می‌کند و در مقابل رفاه و امنیت آنان را تضمین می‌کند.
  • مهاجرت به استرالیا از روش های مختلفی برای متقاضیان امکان پذیر است، اما باید در نظر داشت که برای استفاده از هر یک از این روش ها، دریافت ویزای استرالیا شرط ورود به این کشور می باشد.
  • امروزه، استرالیا در کنار کانادا و آمریکا به یکی از مقاصد اصلی مهاجرین تبدیل شده است.
  • اما به طور کلی ویزای کارآفرینی و ویزای گلوبال تلنت استرالیا از سریع‌ترین راه‌های مهاجرت به این کشور است.

استرالیا در مقایسه با کشورهایی همچون کانادا، ایالات متحده و بریتانیا بالاترین هزینه زندگی را دارد اما همچنان در میان دانشجویان برای تحصیلات بین‌المللی جزو گزینه‌های برتر است. این فرایند جذب نخبگان و متخصصان تحت ویزای گلوبال تلنت استرالیا انجام می‌شود تا نخبگان و استعدادهای درخشان به راحتی وارد این کشور شوند. با این ویزا فرد و خانواده او می‌توانند اقامت داﺋم استرالیا را دریافت کنند. اقامت از طریق سرمایه‌گذاری نیز همچون ویزای کار به دو صورت موقت و دائم ارائه می‌شود که هر کدام شرایط و قوانین خاص خود را دارند. شرایط سنی برای مهاجرت به استرالیا به نوع ویزا ی مورد نظر شما بستگی دارد، برای ویزاهای اسکیل ورکر تا 45 سالگی و برای ویزاهای تلنت یا سرمایه گذاری تا 55 سالگی می توانید اقدام کنید.

مدرک زبان مورد نیاز مهاجرت به استرالیا

به عنوان مثال، در ویزاهای کاری، داشتن مدرک زبان با نمره بالا اهمیت زیادی دارد. این درحالی است که متقاضیان ویزاهای سرمایه‌گذاری حتی با نمره کم زبان هم می‌توانند به راحتی برای مهاجرت اقدام کنند. مهاجرت به کشور استرالیا از طریق دریافت انواع ویزا و روش‌های مهاجرتی مختلف امکان‌پذیر است. در این نوع ویزا شخص متخصص و ماهر می تواند مجله خبری مهاجرت به استرالیا سفر کند و در شغل مورد نظرش به اشتغال بپردازد. افرادی که بتوانند سودمندی و مزیت حضور خود در استرالیا را به دولت این کشور ثابت کرده و مدارک لازم برای نخبگی خود را ارائه دهند، ویزای گلوبال تلنت را دریافت خواهند کرد. افراد دارنده این نوع ویزا حتی امکان به همراه بردن همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز خواهند داشت.

همسر شما می‌تواند در زمان اقدام برای اخذ این ویزا به عنوان اسپانسر شخصی اعلام حضور کند. کشور استرالیا جهت ارتقای سطح بین‌المللی خود در زمینه‌های فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی و همچنین ارزش‌آفرینی و نوآوری در صنایع مختلف، متخصصان و نخبگان سراسر دنیا را جذب می‌کند و در مقابل رفاه و امنیت آنان را تضمین می‌کند. هر کدام از این برنامه‌های مهاجرتی شرایط و مزایای منحصر به خود را دارند که در ادامه به طور مفصل به آن‌ها خواهیم پرداخت. طبق موضوع گفته شده هیچ عجیب نیست که در سال ۲۰۲۲ تعداد مهاجران استرالیا ۱۰۹۶۰۰ نفر اعلام شد. برای مشاوره و راهنمایی بیشتر فرم ارزیابی رایگان را تکمیل کنید تا کارشناسان شادا با شما تماس بگیرند.

ثبت نام و ارسال درخواست پناهندگی

استرالیا کشوری بی‌نظیر و پر از فرصت بی‌حدوحصر است که از پتانسیل بی‌پایان، برای کسب‌وکار باز بهره‌مند است و سومین کشور محبوب دانشجویان بین‌المللی است. استرالیا از فرهنگ‌های بومی و مهاجر شکل‌گرفته است و به همین دلیل به‌عنوان یک کشور چند فرهنگی در جهان شناخته می‌شود. این دلایل در کنار بی‌شمار مزایای دیگرِ زندگی و اقامت در استرالیا منجر شده تا این کشور بعد از آلمان و کانادا، مهاجرپذیرترین کشور توسعه‌یافته حال حاضر دنیا باشد.

استرالیا به عنوان یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای دنیا، یکی از مطلوب‌ترین کشورها برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود. این کشور برنامه‌های متعددی را به منظور جذب سرمایه‌گذاران و کارآفرینان خارجی ترتیب داده است. متقاضیان باید ابتدا برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری و نوآوری تجاری موقت (ساب کلس 188) درخواست داده و پس از گذشت چندین سال سابقه موفق در استرالیا ویزای خود را تبدیل به حالت دائم (ساب کلس 888) آن کنند. از طریق این دو طرح افراد می‌توانند در یکی از طرح‌های سرمایه‌گذاری کشور استرالیا شرکت کرده، به اداره یک شرکت تجاری بپردازند و یا کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند.