برای درخواست ویزای بشردوستانه بهخصوص زیر کلاس 201 هیچ الزامی برای رفتن به کشور سوم یا ثبت نام در دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای امور پناهندگان ، نهادهای دولتی یا خصوصی در کشورهای محل اقامت افراد نمیباشد. از سوی دیگر، ایمیگو به آژانسهای مهاجرتی کمک میکند تا بدون صرف هزینههای کلان به مشتریان واقعی دست یابند. واقعیت این است که ویزای پناهندگی پردردسر و خطرناک است و تنها زمانی به عنوان گزینهای برای مهاجرت مطرح میشود که فرد تحت شرایط سخت و دردناکی است و امکان زندگی در کشور خود را ندارد.
مهاجرت به استرالیا از طریق تولد فرزند
برای این امر حتما وقت سفارت بگیرید و تمامی مدارک مورد نیاز را آماده کنید. پس از مراجعه به سفارت و انجام مصاحبه می بایست منتظر نتیجه درخواست ویزای خود باشید. 2 الی 4 سال قبل از درخواست برای ویزای Business Talent Visa متقاضیان باید مالکیت یک یا چند شغل که ارزش آن حداقل 400 هزار مجله خبری مهاجرت دلار استرالیا باشد را داشته باشند. الزامی است که سن متقاضیان در زمان اقدام برای مهاجرت کاری به استرالیا بین 18 الی 50 سال باشد. «ادیسه» یک شرکت مهاجرتی است که در سال 2004 با افتتاح دفتر ونکوور، به طور رسمی فعالیت خود را در زمینه مشاوره امور مهاجرت در کشور کانادا شروع کرد.
- در نتیجه هرگونه نقص در مدارک ممکن است باعث عدم پذیرش شما در دریافت اقامت شود.
- اولین موضوعی که در مورد شرایط زندگی در استرالیا وجود دارد، میزان درآمد مردم این کشور است.
- یک وکیل مهاجرت میتواند اطلاعات کاملتری را درباره هزینه وشیوه های مهاجرت به استرالیا در اختیار شما قرار دهد و بهترین و مناسبترین روش مهاجرت را با توجه به شرایط شما انتخاب کند.
- به همین دلیل داوطلبان با اتفاق تلخ ریجکتی درخواست ویزا مواجه شده که علاوه بر زیانهای مالی، وقت و انگیزه آنها را هدر میدهد.
- در 2 سال از 4 سال مالی گذشته بیزینس حداقل 3 میلیون دلار تراکنش مالی را ثبت کرده باشد.
علیرغم اهمیت سیاسی این شهر، جمعیت آن حدود 400 هزار نفر بوده و در واقع شهری کوچک است که با خیابانهایی درختکاری شده خود شناخته میشود. هزینه مسکن در این شهر بسیار مقرون به صرفه بوده و از میانگین ملی پایینتر است. اهالی کانبرا در طول تابستان برای پیک نیک، دوچرخهسواری، ماهیگیری و قایقرانی به حومههای شهر میروند.
📣 قوانین مهاجرت به استرالیا با ویزای ازدواج
استرالیا همانند همیشه بوده است و در عین حال سالیانه چند صد هزار نفر از روشهای مختلف تحصیلی، کاری، سرمایهگذاری و… عازم این کشور برای قدم گذاشتن در مسیر مهاجرت میشوند و به زبان ساده، استرالیا، خوب مهاجر میپذیرد اما در عین حال افراد واقعا شایسته را پذیرا میباشد. افراد می توانند در صورت ازدواج با تبعه و شهروند استرالیایی تابعیت این کشور را به دست آورند.
به تفصیل هر نوع را در صفحه مهاجرت کاری مربوط به استرالیا توضیح داده شده است. مثلاً شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا با شرایط ویزای کار استرالیا متفاوت است. بالاتر، در هر کدام از روشهای مهاجرتی به جزئیاتی از شرایط مهاجرت به استرالیا اشاره شد. شرایط دقیق هر کدام از روشها و ویزاها در بخش و مطلب مربوطه مطالعه کنید. از دیگر روشهای مهاجرت به استرالیا که اخیرا در میان کشورهای جهان سوم بسیار باب شده، استفاده از طرح ویژه پناهندگان این کشور است. در این طرح تمامی افرادی که بدون مجوز قانونی وارد این کشور شده و قصد اخذ پناهندگی را دارند، باید برای مدتی در کمپ پناهندگان باقی بمانند.
ناگفته نماند که طی شرایطی خاص، دانشجویان خارجی پس از پایان تحصیل موفق به دریافت اقامت دائم کشور استرالیا میشوند. اداره مهاجرت استرالیا ۸ ویزای کاری را برای مهاجرت کاری به استرالیا مشخص کرده است که بهصورت موقت و یا همراه با اقامت دائم میباشند. این برنامهها برای جذب افراد ماهر در حوزههای تخصصی مختلف در نظر گرفتهشده است و برخی از آنها محبوبیت بیشتری نسبت به بقیه دارند.
افرادی که شرایط لازم برای دریافت ویزای استرالیا را داشته و آن را دریافت کنند، امکان اقامت کوتاه مدت و یا بلند مدت در این کشور را خواهند داشت. این مقاله با هدف بررسی روش های مختلف مهاجرت به استرالیا و شرایط و مدارک لازم برای این مسیر ارائه شده است. در ادامه مقاله هزینه های لازم برای مهاجرت به این کشور و مزایا و معایب زندگی در استرالیا نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همانطور که در مطالب به آن اشاره کردیم، سریعترین و بهترین راه مهاجرت به استرالیا برای هر شخص متناسب با شرایط وی متفاوت است. اما به طور کلی ویزای کارآفرینی وویزای گلوبال تلنت استرالیااز سریعترین راههای مهاجرت به این کشور است.
صدور ویزای تحصیلی به خصوص برای ایرانیان نرخ بالاتری نسبت به کلیه سابکلسهای ویزای دیگر در اداره مهاجرت استرالیا را دارد. در واقع این قضیه ناشی از سیاستهای اقتصادی تقریبا همهی کشورهای جهان از جمله همین کشور مورد بحث یعنی استرالیا بر میگردد. کشور استرالیا یکی از محبوبترین کشورها در بین افراد علاقهمند به مهاجرت است. از جمله مهمترین دلایل مهاجرت به استرالیا میتوان به شرایط آب و هوایی، اقتصاد و فرهنگ قوی و مهاجرپذیر بودن آن اشاره کرد. این کشور ششمین کشور پهناور جهان است که تقریباً 26 میلیون جمعیت دارد. استرالیا به دلیل سیستم آموزشی قوی و باکیفیت، دانشگاههای رتبه بالا، امنیت بالا و موقعیتهای شغلی بسیار، انتخاب خوبی برای علاقهمندان به مهاجرت است.
بدون شک هر کسی به دنبال فضایی مدرن، آرام و پیشرفته برای داشتن زندگی موفق است. استرالیا جزء معدود کشورهایی است که تمام این شرایط را به طور همزمان دارد. کمتر کسی وجود دارد که آرزوی اخذ ویزای استرالیا را در ذهن خود نداشته باشد.
طبق اطلاعات اداره آمار استرالیا ، در سال 2020 تقریباً 7.6 میلیون نفر از جمعیت 25.6 میلیون نفر استرالیا را مهاجران خارجی تشکیل میدهند (حدودا 29%) و سهم ایرانیان هم در این آمار تقریباٌ 74 هزار نفر است. لازم به ذکر است بعضی از مدارک شما باید بهصورت کامل ترجمه انگلیسی شده و مهر ناتی NAATI داشته باشند. یعنی ویزای 600 (ویزای توریستی استرالیا) و ویزای 771 (ویزای ترانزیت). مهم ترین دلایل پذیرش نیروی مهاجر در استرالیا در سالهای اخیر؛ کاهش نرخ رشد جمعیت، کمبود نیروی متخصص در بازار کار و افزایش نرخ پیری جمعیت است.
راحت ترین راه مهاجرت به استرالیا