هزینه مهاجرت به استرالیا MIE ️ هزینه های زندگی در استرالیا-کمک مهاجرت

مهاجرین سرمایه‌گذار نیز می‌توانند از این اقتصاد پایدار برای رشد سرمایه خود استفاده کنند. بخش اول که بزرگترین قسمت است و 50 درصد از سرمایه کلی متقاضی را تشکیل می‌دهد، باید به صورت متوازن در استرالیا سرمایه‌گذاری شود. در بخش دوم که 30 درصد از سرمایه اولیه فرد قرار می‌گیرد، شرکت‌های کوچک و تازه تاسیس استرالیایی سهم خواهند مجله خبری مهاجرت داشت. در 20 درصد باقی نیز باید سرمایه خود را برای سرمایه‌گذاری‌های پر ریسک آماده کنید. اما یک نکته مثبت در خصوص ساب کلاس 190 وجود دارد که یک ایالت می‌تواند 5 امتیاز به شما کمک کند؛ اما در عوض شما موظف خواهید بود به مدت 2 سال در آنجا زندگی و کار کنید. به همین دلیل نیز شرایط آن نسبت به سایر انواع ویزای مهارتی ساده‌تر است.

همان طور که در بالا نیز گفته شد، استرالیا یکی از کشورهای مهاجرپذیر دنیا است. با توجه به وجود مهاجران بسیاری که از روش های متنوع وارد این کشور صنعتی شده اند، شاهد تنوع بسیار فرهنگی در این کشور می باشیم. شهروندان استرالیایی بسیار خون گرم هستند و با آغوش باز از مهاجران استقبال می کنند. چنانچه سرمایه گذاران و کارآفرینان بتوانند تمام شرایط ذکر شده را رعایت کنند به آنان اقامت 5 ساله داده می شود که در نهایت این اقامت منجر به اقامت دائم خواهد شد. الزامی است که شغل متقاضیان جز مشاغلی محسوب شود که دولت استرالیا نیاز به نیروی کار داشته باشد. در جدول زیر در مورد انواع ویزاهای کاری به صورت مختصر، خدمت شما عزیزان توضیحاتی ارائه داده شده است.

پس از تکمیل مدارک و ارسال درخواست نیز ویزای 5 ساله برای والدین وی صادر خواهد شد. بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به استرالیا را دارند، برای تامین هزینه‌های زندگی و کار در هنگام تحصیل نگران هستند. باید بگوییم که از لحظه صدور ویزا، برای متقاضی مجوز کار هم صادر خواهد شد. به طور کلی دانشجویان بالای 18 سال می‌توانند که در هر هفته به مدت 40 ساعت کار کنند. همچنین در تعطیلات بین ترمی یا مناسبی دانشجو اجازه کار به شکل تمام وقت را خواهد داشت. ناگفته نماند که دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا که به شکل تحقیقاتی تحصیل می‌کنند.

بررسی شرایط زندگی در کشور استرالیا پس از مهاجرت

کاربرد دوم این ویزا نیز برای کسانی است که همسرشان در استرالیا کار می‌کند. جالب است بدانید که به آن ویزای پارتنر نیز گفته می‌شود و در حقیقت برای کسانی است که می‌خواهند بعد از ازدواج با همسر خود از کشور خارج شوند. اگر بعد از دو سال، ازدواج پایدار ماند، این افراد در استرالیا ماندگار خواهند شد. به طور کل این ویزا برای کسانی است که ازدواج نکرده‌اند و قصد ازدواج دارند. اصلی‌ترین هزینه‌های ضروری زندگی را خدمات خانگی و خریدهای روزانه تشکیل می‌دهند. یک سبد خرید کامل شامل لبنیات، میوه، گوشت، نان، برنج، سبزیجات و مواد شوینده که بتواند برای زندگی ماهانه یک فرد بالغ کافی باشد، در استرالیا حدود 150 تا 200 دلار هزینه دارد.

افراد متقاضی اخذ این ویزا می‌بایست اثبات نموده که در 2 سال گذشته مشغول به فعالیت در یکی از زمینه‌های مذکور بوده اند. همچنین شخصی که قصد دارد برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای گلوبال تلنت اقدام کند، حتما باید ثابت کرده که حضورش در استرالیا برای این کشور سودمند خواهد بود و نقش موثری در استرالیا به ویژه از نظر اقتصادی و فرهنگی خواهد داشت. همچنین شخص متقاضی برای اقدام از این روش به یک معرف نیازمند خواهد بود و کسانی که موفق به اخذ این ویزا شوند می‌توانند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز با خود به استرالیا بیاورند. بهترین مسیر مهاجرت به استرالیا برای هر شخص متناسب با شرایط وی متفاوت است و در نتیجه یکسان نیست. همچنین برای شخصی که مهارت و یا سرمایه کافی دارد، بهترین روش دریافت ویزای کاری و یا ویزای سرمایه گذاری استرالیا است.

دریافت اقامت استرالیا از طریق ازدواج

برای کارآفرینی در استرالیا متقاضی در صورتی که سرمایه مورد نیاز را داشته باشد و بتواند کسب و کاری سودآور در استرالیا تأسیس کند، می‌تواند اقامت دائم این کشور را نیز دریافت نمایید. در صورتی که فرد متقاضی دارای شهرت بین ‌المللی در زمینه خاصی باشد، مسیر ویزای گلوبال تلنت برای وی بهترین و سریع‌ترین راه دریافت اقامت است. هزینه مهاجرت به کشور استرالیا و دریافت تابعیت این کشور در روشهای مختلف متفاوت می باشد. توجه داشته باشید پس از این مرحله شما باید 3 سال دیگر در کشور استرالیا الزامات قانونی را رعایت فرمایید تا بتوانید به تابعیت و پاسپورت این کشور دست یابید. در روش کاری نیز فرد متقاضی باید پس از 4 سال کار و پرداخت بیمه و مالیات به اقامت دائم رسیده و پس از 6 سال رعایت موازین و قوانین در محیط این کشور می تواند برای دریافت پاسپورت درخواست دهد.

اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹

کسب سابقه شغلی از این طریق به متقاضیان کمک می‌کند تا امتیاز ویژه‌ای در سیستم امتیازبندی استرالیا کسب کنند و در مسیر هموارتری برای اخذ اقامت دائم قدم بگذارند. در حالت عمومی به غیر از دیگر مدارک واجب برای اخذ پذیرش تحصیلی در این کشور، حداقل نمره مدرک زبان آیلتس 6.5 (در کمترین حالت 6) و حداقل معدل مدرک تحصیلی 14 الی 15 (ترجیحا بالای 15 الی 16) توصیه می‌گردد. مطایق آمارها، این کشور سومین مقصد مهاجرت تحصیلی محبوب در جهان به شمار می‌آید و در حال حاضر بیش از 600 هزار دانشجوی بین‌المللی در این کشور تحصیل می‌کنند. همچنین هفت شهر استرالیا شامل ملبورن، سیدنی، بریزبین، کانبرا، آدلاید، پرت و گلد کوست در لیست 100 شهر برتر دانشجویی جهان قرار گرفته‌اند.

  • به‌طورکلی روش‌های متعددی برای مهاجرت به استرالیا و اقامت در این کشور وجود دارد.
  • قابل ذکر است که متقاضیان در این نوع ویزا باید حداقل 65 امتیاز را به دست آورند.
  • کارت PR شما برای یک دوره 5 ساله صادر می‌شود، اما شما باید 2 سال (730 روز) از 5 سال را در خاک استرالیا بمانید تا واجد شرایط تمدید آن باشید.
  • یکی دیگر از مزایای مهم مهاجرت به استرالیا سطح درآمد بالا در این کشور است.
  • از مزایای شهروندی استرالیا میتوان به دریافت پاسپورت استرالیایی با قابلیت سفر بدون ویزا به ۱۸۰ کشور، امکان تحصیل رایگان، دریافت حقوق بیکاری، بیمه و خدمات درمانی رایگان اشاره کرد‌.

صدور ویزاهای مهارتی و نیروی متخصص توسط یک سیستم امتیازبندی تحت برنامه عمومی SkillSelect، برای متقاضیان واجد شرایط از سراسر جهان انجام می شود. پدیده مهاجرت همگام با پیشرفت دنیا و جامعه بشری توسعه چشمگیری داشته و روند رو به رشدی را طی میکند. فاکتورهای مهاجرت امروزه به صورت فعلی شرایط شغلی، شرایط اقتصادی و شرایط تحصیلی تغییر کرده است. به طور مثال، فرد یتیم میبایست قبلا توسط پدر خوانده و مادر خوانده خود به فرزند خواندگی قبول شده باشد و حداقل ۱۲ ماه با آنها در خارج از استرالیا زندگی کرده باشد.