بهترین زمان مهاجرت به استرالیا گروه مهاجرتی یونیک ویزا-کمک مهاجرت

هزینه کلی پروسه مهاجرت به استرالیا به نوع ویزایی که از طریق آن اقدام می کنید بستگی دارد. در ویزای مهارتی هزینه نفر اصلی4240، همسر 2120 و فرزند 1060 دلار استرالیا است. جزییات هزینه ی هر ویزا را می توانید در بخش ویزاهای استرالیا شادا مشاهده کنید. در حالت کلی هزینه ویزاهای مهارتی بسته به وضعیت تاهل و عنوان شغلی شما می تواند حدود 250 تا 350 میلیون تومان باشد. همچنین هزینه ویزاهای سرمایه گذاری و تجاری حدود 500 میلیون تومان و هزینه ویزای تلنت حدود 200 میلیون تومان است و در مورد ویزاهای تحصیلی هم بسته به اینکه فرد موفق به گرفتن فاند می شود یا خیر متفاوت خواهد بود. معمولا اکثر افرادی که به استرالیا مهاجرت می کنند، سعی می‌کنند مهاجرت به این کشور از طریق ویزای سرمایه گذاری استرالیا و یا ویزای کار استرالیا را انتخاب کنند.

شماره بیزنسی استرالیا یا ABN یک شماره 11 رقمی یونیک است که توسط اداره مالیات استرالیا به شما داده میشود و بوسیله آن بیزی… برند IIL از دل اریکه عدل متولد شد تا متمرکز و متخصص ، نیازهای مهاجرتی هموطنان را در محیط بین المللی پاسخگو باشد. اسپانسر که فرزند است باید حدود ۱۵۰۰۰$ در ضمانت دولت قرار دهد و بعد از چند سال مبلغ ضمانت را پس بگیرد. ✅ از پایان فارغ‌التحصیلی تا روزی که پرونده ثبت می‌شود بیش از دو سال نگذشته باشد.

طبق داده‌های اداره آمار استرالیا ، در سال 2020، بیش از 7.6 میلیون مهاجر در استرالیا زندگی می‌کردند که 29.8 درصد جمعیتی بود که در خارج از کشور متولد شدند. ویزای توریستی هم یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا که برای مدت محدود با اهداف مسافرت یا اقامت کوتاه‌مدت برای متقاضیان صادر می‌شود. موسسه ملک پور افتخار دارد به عنوان معتبرترین مرکز مهاجرتی کشور، برترین محتوای فارسی در حوزه مهاجرت را از طریق این وبسایت و سایر وبسایتهای موسسه، در اختیار علاقه مندان قرار دهد. شما کاربر گرامی می توانید با استفاده از دکمه ی مشاوره رایگان یا از طریق لینکهای زیر اطلاعات کامل را دریافت نمایید. سیستم اقتصادی با ثبات در کنار منابع طبیعی انرژی تا حدی نامحدود و از همه مهم‌تر مردمانی که با فراق باز مهاجرین قانونی را پذیرا هستند، سبب شده تا بازار مهاجرت به استرالیا برای سومین دهه متوالی داغ بماند.

موسسه ای که بیش از 11 سال در ایران سرآمد بوده و در حوزه حقوق تجارت بین الملل و سرمایه گذاری فعالیت متمرکز دارد. ابتدا باید بررسی بشود که کدام ویزا برای متقاضی مناسب است، سپس در مورد شرایط اخذ آن ویزا تحقیق شود. ✅ در این روش به تست بالانس فامیلی (نیمی از فرزندان مقیم یا شهروند استرالیا باشند) نیاز نیست. بر اساس آخرین آمار، ۵۲ درصد از مردم استرالیا مسیحی، ۳۰ درصد بدون دین و ۲۸درصد مابقی، پیرو ادیان دیگر هستند. شاید شما هم مثل خیلی‌ها و به دلایل مختلف فکرتان درگیر مهاجرت شده باشد.

۹۵ درصد پرونده افرادی که قصد دارند از طریق هوایی و با دریافت ویزای تحصیلی و یا توریستی اقدام به پناهندگی در استرالیا کنند، در اداره مهاجرت رد می شوند. به عنوان مثال، در ویزاهای کاری، داشتن مدرک زبان با نمره بالا اهمیت زیادی دارد. این درحالی است که متقاضیان ویزاهای سرمایه‌گذاری حتی با نمره کم زبان هم می‌توانند به راحتی برای مهاجرت اقدام کنند. از طرفی، فاکتورهایی مثل شرایط سنی، تحصیلات، سابقه کار، رشته و سابقه تحصیلی، سرمایه شخصی و بیزینس و … می‌توانند شرایط مهاجرت به استرالیاو دریافت ویزای این کشور را متفاوت کنند.

کد ABN و ACN استرالیا

مهاجران از سراسر جهان با سبک زندگی‌های مختلف به این شهر آمده و فضایی پویا و جذاب را رقم زده‌اند. در مناطق جنوبی، آب و هوای ملبورن پیشبینی‌ناپذیر و متغیر می‌شود تا جایی که ممکن است هر چهار فصل را در یک روز تجربه کنید. هزینه‌های زندگی در این شهر نسبتا بالاست، اگرچه نسبت به سیدنی کمی ارزانتر است.

📣 قوانین مهاجرت به استرالیا با ویزای توریستی

کوچکترین قاره واقع درنیمکره جنوبی و ششمین کشور پهناور جهان استرالیا است که جزو کشورهایمشترک المنافع با بریتانیا می­باشد، در میان کشورهای غربی استرالیا و کانادا دارای بیشترین میزان پذیرش مهاجران هستند. برای مهاجرت به استرالیا روش‌های مختلفی از جمله تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری، ازدواج، تولد و پناهندگی وجود دارد و بر اساس مقیاس هایی همچونزبان، تحصیلاتو سندر «سیستم امتیازبندی» اداره مهاجرت، می‌توان ویزای این کشور را گرفت. از دیگر روش‌های مهاجرت به استرالیا که اخیرا در میان کشورهای جهان سوم بسیار باب شده، استفاده از طرح ویژه پناهندگان این کشور است. در این طرح تمامی افرادی که بدون مجوز قانونی وارد این کشور شده و قصد اخذ پناهندگی را دارند، باید برای مدتی در کمپ پناهندگان باقی بمانند. پناهنده فردی است که به دلیل سخت بودن شرایط زندگی و یا در شرایطی حادتر، در خطر بودن جان آن‌ها به واسطه دلایل سیاسی، مذهبی، قومیتی و نژادی، جنگ و… در سرزمین خود، از آن فرار کرده‌ و به عنوان پناهجو به دیگر کشورها (و در این مثال استرالیا) رفته و درخواست پناهندگی خود را در قالب یک پرونده با بیان ادله به اداره مهاجرت کشور مقصد تسلیم می‌کنند.

شما باید بتوانید از مراحل اسس مطلع باشید و بسته به سازمان مورد نظر برای شما ارسال خواهد شد. در این حین شما باید بتوانید به صورت هوشیارانه ایمیل خود را چک کنید تا اگر مکاتباتی در این زمینه انجام گرفته است را بتوانید انجام دهید. همچنین ممکن است که توضیحاتی هم در زمینه اضافه مدارک و یا کسری آن ها به شما داده شود که باید آنها را کنترل کنید. در این گام باید مدارک مورد نیاز خود را جمع آوری کنید و وجه مورد نظر را پرداخت کنید. اسپانسرهای ایالتی را مورد بررسی قرار دهید و ایالت مدنظر خود را انتخاب کنید. سازمانی که مدارک شما را مورد ارزیابی قرار می دهد متناسب با شغل خود بررسی کنید.

تصمیم برای مهاجرت به استرالیا مانند هر تصمیم دیگری مزایا و معایب خاص خود را دارد. در این بخش با مزایا و معایبی که این تصمیم به دنبال خواهد داشت آشنا خواهید شد تا بتوانید با در نظر گرفتن همه موارد نسبت به مهاجرت به این کشور زیبا و متفاوت تصمیم بگیرید. این شهر یکی از بهترین شهرهای استرالیا است و هزینه‌های زندگی در آن نسبتا پایین است.

  • ویزای Working Holiday و Work And Holiday هردو ویزاهایی موقت هستند که به متقاضیان کمک می‌کنند تا بتوانند در ایام تعطیلات، در استرالیا به کار مشغول شوند.
  • استرالیا نیز به دلیل نرخ منفی رشد جمعیت و کمبود نیروی کار و نیروی متخصص در بازار، تمایل به پذیرفتن افراد مهاجر دارد تا بتواند نیروی لازم برای کار و زندگی را برای خود فراهم کند.
  • اما داستان مهاجرت به استرالیا در انتها سال 2021 تغییر کرد و این کشور مرزهای خود را به روی مهاجران باز کرد و انتظار میرود در سال 2022 برای جبران این کمبود دعوت نامه‌های بسیاری را صادر کند.
  • در نهایت در دهه 1970 سیاست جدید چندفرهنگ گرایی جایگزین شده و فرصت جدیدی برای مهاجران غیر سفید پوست فراهم ساخت تا در این کشور ساکن شوند.

ما از مهم‌تری دغدغه‌های مهاجرین عزیز ایرانی که می‌خواهند زندگی تازه‌ای را در خارج از وطن خود تجربه کنند، آگاهیم. از این رو تمامی موانع و مشکلات مهاجرتی شما را میشناسیم و تا اتمام پروسه مهاجرتی مجله خبری مهاجرت همراه شما هستیم. در صورتی که شماآدرس ایمیلرا به سازمان اسس کننده اعلام کرده باشید، به مدت حداکثر 10 روز شما یک ایمیل دریافت خواهید کرد که شماره کنترل پرونده به شما داده خواهد شد.