7 نوع از بهترین و جدیدترین سیستم های سرمایشی و گرمایشی-اخگرتابش

البته یکی از نکات قابل توجه در رابطه با این سیستم ها، مسئله نگهداری و سرویس مداوم آنها به جهت کارکرد دائمی شان می‌باشد که عدم توجه به آن می‌تواند سبب ایجاد خرابی هایی در این سیستم گردد. همچنین چیلرهای تراکمی و جذبی نیز به عنوان سیستم های سرمایش مرکزی دارای شرایط مشابهی هستند. سیستم گرمایش از کف، یکی از مدرن‌ترین سیستم‌های گرمایشی است که امروزه در بسیاری از ساختمان‌ها بکار برده می‌شود. این سیستم همانطور که از نامش پیدا است از کف، توسط لوله‌هایی که درون آن‌ها آب گرم جاری است، ساخته شده که آن واحد را گرم می‌کند. طبقه‌بندی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی وابسته به عواملی چون مدل ساختمان، نیاز آن مکان به تهویه، گرمایش و یا سرمایش و یا هر سه کاربرد، بستگی دارد.

این دستگاه به علت مصرف گاز برای سرمایش، هزینه‌های مصرف برق در تابستان را کاهش می‌دهد و با توجه به بهای پایین گاز نسبت به برق در ایران این مورد یکی از به صرفه ‌ترین سیستم‌های تهویه مطبوع سرمایشی گرمایشی در ایران به شمار می‌رود. تهویه مطبوع ماخ، طراح، تولید کننده و فروشنده انواع دستگاه های سرمایشی و گرمایشی است. ما محصولات خود را مطابق با استانداردهای روز طراحی و تولید کرده و به طور مستقیم از کارخانه و با قیمت مناسب به فروش می رسانیم. محصولات GHP و VRF برندهای معتبر جهانی مانند LG و Panasonic و … به صورت مستقیم از شرکت ما و با ضمانت شرکت های اصلی آن و با قیمت مناسب به فروش می رسند. بقیه محصولات مانند اکونوپک، چیلر، هواساز و … نیز در محل کارخانه شرکت ما طراحی و تولید شده و به طور مستقیم از کارخانه به فروش می رسند. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره محصولات ما، شناخت مزایا، معایب و خصوصیات آنها، گزینش مناسب ترین دستگاه برای ساختمان خود و نیز استعلام قیمت آنها با مهندسان ما تماس بگیرید.

معرفی کامل انواع سیستم سرمایشی ساختمان

4- در نظر گرفتن تغییرات حرارتی داخل ساختمان مثلاً حرارت چراغ ها و ساکنین. این سیستم همچون سایر دستگاه‌های دیگر دارای ویژگی‌های مثبت و منفی است که در ادامه به ذکر هر یک از آن‌ها خواهیم پرداخت. این سیستم همانند سایر سیستم‌های دیگر علاوه بر مزایا دارای معایب و ویژگی‌های منحصر بفردی است که در این قسمت با اختصار بیان می‌شود. در معماری سنتی معمولاً رادیاتورها زیر پنجره‌ها نصب می‌شدند که این عامل باعث هدر رفتن و اتلاف انرژی می‌شد. معماری نوین که با هدف حفظ انرژی بنا شده است سعی بر آن دارد که رادیاتورهای زیبا و بهینه در ابعاد استاندارد و ایده‌آل در ساختمان‌ها استفاده کند. به هنگام خرید این سیستم‌ها ابتدا لازم است به سه مورد توجه داشته باشید.

این نوع از فن کویل‌ها را می‌توان داخل دیوار به صورت روکار یا توکار قرار داد. حداکثر ظرفیت این نوع از فن کویل‌ها، حداکثر ۲۰۰۰ فوت مکعب در دقیقه است. این نکته را در نظر داشته باشید که چه برای سیستم GHP و چه برای VRF نیازی به ایجاد تجهیزات متفرقه مانند موتورخانه نیست. هزینه نگهداری آن‌ها هم بسیار کم است و برای داشتن سیستمی سالم، سرویس کردن فصلی آن‌ها کفایت برند اخگرتابش می‌کند.

با توجه به این متراژ بهترین سیستم هم برای سرمایش و هم گرمایش و با توجه به مسکونی بودن ساختمان ، سیستم مینی چیلر و فن کویل است. برای هر واحد یک مینی چیلر نصب شده و درون هر واحد هم تعدادی فن کویل نصب می شود. مینی چیلر پس از سرد نمودن آب ، آب سرد را به فن کویل ها ارسال می کند و برای گرمایش هم باید به ازای هر واحد یک پکیج نصب شود و آب گرم پکیج را به فن کویل ها متصل نمایید. فن کویل ها بسیار کم صدا هستند (دقیقا مشابه پنل دیواری یک کولر گازی) و از این نظر نیز آسایش کافی فراهم می شود. هزینه مصرف برق هر مینی چیلر جداگانه محاسبه شده و در نتیجه مصرف انرژی هر واحد مستقل از واحد دیگر خواهد بود.

7 نوع از بهترین و جدیدترین سیستم های سرمایشی و گرمایشی-اخگرتابش

اگر بخواهیم از نظر نوع قیمت در نظر بگیریم مناسب ترین آن‌ها کولر‌های آبی می‌باشند. سیستم‌های مثل اسپلیت‌ها می‌توانند آلودگی‌ها موجود در هوای محیط را کم کند چراکه دارای فیلتر ضد آلرژی می‌باشد. اولین سیستم‌های تهویه مطبوع در سال 1902 به بازار بورس نیویورک ارائه شدند.

1- توجه به مشخصات بخش خارجی ساختمان از قبیل؛ رطوبت، تابش خورشید، سایه، دما و باد. عدم استفاده لوله در این سیستم، هیچگونه اتلاف انرژی در آن رُخ نمیدهد. بعد از توضیح در مورد همه وسایل سرمایشی می رسیم به بحث هوشمند و ارتباط وسایل سرمایشی با هوشمند کردن . ⦁ نقشه معماری، تعداد طبقات و منطقه احداث در انتخاب سیستم مد نظر گرفته شود. سیستمهایVRF اولین بار توسط شرکت معتبر ژاپنی Daikin و در سال 1982 ابداع گردید.

  • البته در این روش فن دستگاه از طریق دریچه‌ای که در پشت دستگاه قرار دارد، هوای تازه را وارد محیط می‌کند.
  • یکی از ویژگی های مفید این دستگاه عدم وابستگی آن به موتور خانه است.
  • سیستم‌های گرمایشی مانند شوفاژ با دیگ آب گرم یا پکیج دیواری فقط قابلیت گرمایش هوا در فصول سرد سال را دارد.
  • همچنین دسته بندی سیستم های تهویه مطبوع بر اساس فصول سال به سه دسته تابستانی، زمستانی و تمام فصول تقسیم بندی می شوند.
  • این وسیله جریان هوای بیرونی را از طریق پوشال های خیس و انتقال به فن ها و عبور از کانال های کولر به داخل ساختمان هدایت می کنند.
  • یعنی تمامی تجهیزات سرمایشی و گرمایشی آن در داخل این دستگاه جاسازی می شوند.

به این صورت که در فصول سرما هوای گرم را وارد فضا کرده و در فصول گرما نیز با دمیدن هوای خنک دمای محیط را متعادل می کند. از جمله مکان هایی که می توان سیستم گرمایش و سرمایش GHP را راه اندازی نمود، می توان به دانشگاه ها، هتل ها، مراکز خرید، آپارتمان ها، منازل مسکونی، بیمارستان ها، باشگاه های ورزشی و حتی کارخانه ها اشاره کرد. سیستم های VRF به دو دسته کلی دستگاه های جدید GHP و EHP دسته بندی می شوند، که سیستم های GHP مخفف Gas engine heat pump یعنی مجهز به پمپ گرمایشی گازسوز و سیستم های EHP مخفف کلمه Electric heat pump به معنی پمپ گرمایشی برقی هستند. عدم امکان استفاده از این سیستم در ساختمان های خیلی بلند (حداکثر فاصله عمودی مجاز بین دو یونیت بیرونی و داخلی vrf حدوداً 35 متر با حداکثر طول لوله کشی 180 متر است).

کولر گازی یا اسپلیت؟ تفاوت در چیست؟