همه چیز درباره ی مهاجرت به عمان آکادمی بیات-کمک مهاجرت

توافقات برای موضوع ازدواج معمولاً مادی و در مواردی از جمله جهیزیه، شیربها، هزینه های ازدواج و …. در این مقاله سعی می کنیم مهاجرت به عمان و شرایط عمومی آن رو براتون توضیح بدیم تا اگه قصد مهاجرت به این کشور رو دارین بتونین اطلاعاتی کلی در این باره به دست بیارین، تا پایان متن با ما همراه باشین. عمان، کشوری پادشاهی در شرق شبه جزیره‌ی عربستان است که با یمن، عربستان سعودی، امارت متحده‌ی عربی مرز زمینی و با ایران مرز دریایی دارد. زبان رسمی مردم عمان عربی است اما اکثر مردم این کشور به زبان انگلیسی نیز مسلط هستند. یک نهاد مستقل در عمان است که به منظور برسی مهارت های علمی کاندیدا در شهر مسقط آزمون پرومتریک برگزار می‌کند.

در میان کشورهای همسایه و نزدیک ایران، کشور عمان از نظر تحصیلات عالیه و ارزش دانشگاهی در درجه ی بالایی برخوردار بوده و سالانه افراد زیادی برای تحصیل در این کشور دست به انواع روش ها می زنن و حاضرن هزینه هایی بالایی هم صرف بکنن. از مطمئن ترین راه هایی که ایرانی ها از آن بصورت چشمگیری برای اخذ اقامت در کشورهای مختلف استفاده می کنن، اقدام از طریق ثبت شرکت در اون کشوره. در عمان فرد می تونه شرکتش رو در منطقه آزاد عمان و یا خارج از اون به ثبت برسونه. از شرایط استخدام و مهاجرت کاری به این کشور داشتن سن 21 تا 60 سال و تسلط به زبان انگلیسی یا عربی است. جهت اخذ اقامت کاری و مهاجرت به عمان از طریق کار میبایست کسب و کاری راه اندازی نمایید و در واقع در این روش شما کارفرما خواهید بود. نوع کسب و کاری که راه اندازی می نمائید اهمیتی ندارد، برای صدور اقامت، راه اندازی یک سوپرمارکت کوچک، نانوایی ، آرایشگاه و حتی یک غرفه فروش خوراکی در داخل یک بازار کفایت می کند.

لینک های مهم

متقاضیان برای این کار تنها یک ماه فرصت دارند و باید تعدادی از مدارک خود را ارائه دهند. برخی از مهم‌ترین مدارک شامل دعوت‌نامه همکاری ارسال شده از شرکت مورد نظر، گواهی سلامت جسمی و روانی به همراه اسناد هویتی مانند شناسنامه می‌شود. متقاضی با ارائه این مدارک یک اقامت دوساله دریافت خواهد کرد. یک روش دیگر این است که ویزای توریستی عمان را دریافت کرده و به این کشور سفر کنید. سپس به صورت حضوری با کارفرمایان و شرکت‌ها صحبت کرده و رزومه خود را ارائه دهید.

زبان رسمی و رایج در کشور عمان، عربی است، اما غیر از عربی انگلیسی نیز به طور گسترده‌ای صحبت می‌شود، به ویژه در پایتخت آن مسقط. کشور عمان در واقع کشوری پادشاه در شبه جزیره عربستان می باشد که از شرق به دریای عرب و از سمت شمال به دریای عمان وصل می شود. از سمت جنوب با یمن و از غرب با عربستان سعودی و امارات دارای مرز مشترک است.مرز عمان با عربستان سعودی و امارت متحده عربی مجله خبری مهاجرت مرز زمینی است، اما کشور عمان با کشور ایران مرز دریایی دارد و دریای عمان بین این دو کشور قرار گرفته است. معمولاً برای رشته‌های علوم پزشکی و مهندسی در این کشور رقابت بسیار زیادی وجود دارد. عمان برنامه های بسیار زیادی برای تبدیل شدن به قطب پزشکی منطقه دارد. افزایش آمار مهاجرت پزشکان به کشورعمان و اخذ ویزای عمان توسط پزشکان در سال‌های اخیر.بیانگر همین موضوع است.

  • دو نوع بورسیه تحصیلی در کشور عمان وجود دارد، بورسیه تحصیلی مربوط به تمام طول تحصیلی که برای افراد نخبه و کسانی مناسب است که دارای شرایط تحصیل بهتری نسبت به سایرین هستند.
  • به طور کلی یک کارمند معمولی در ماه 300 تا 350 ریال (780 تا 912 دلار) در عمان درآمد دارد.
  • اجتماعی شامل نحوه ی برخورد مردم، مدرن بودن، مهمان نوازی، تبعیض نژادی و … هست.
  • ولی افراد پس از جدایی اگه یک نفر رو به عنوان اسپانسر داشته باشن و با ازدواج با اون شخص، با همان ازدواج یا از راههای مختلف مهاجرتی مانند ویزای کار، تحصیل، ثبت شرکت و یا سرمایه گذاری در این کشور اقامت خودشون رو ادامه بدن.
  • این ویزا را می توان در تمامی بنادر ورودی عمان یا از نمایندگی های دیپلماتیک و دفاتر نمایندگی تجاری عمان دریافت کرد.

منبع اصلی درآمد کشور عمان مثل باقی کشورهای عربی خلیج فارس، نفت می باشد. از دیگر راههای درآمد این کشور میتوان به کشاورزی، ماهیگیری و گردشگری اشاره نمود. بسیاری از این مهاجران با هدف یافتن راهی برای مهاجرت به کشورهای پیشرفته ای همچون آمریکا، انگلیس، کانادا و باقی کشورهای اروپایی هستند.

مهاجرت به کانادا

از آنجا که ریسک این ویزا بالا است، هیچ گاه اخذ این ویزا برای متقاضیانی که قصد کار در کشور عمان را دارند، پیشنهاد نمی شود. بسیاری از کشور های عربی تقریباً از لحاظ قوانین و موارد حقوقی نظام مشابهی رو دارا هستن، یک مورد از شباهت این نظام های حقوقی سن بلوغ و شرایط ازدواج در آنهاست، در کشور عمان سن بلوغ و ازدواج همانند بسیاری از کشورها بالا رفته. در بحث مهاجرت و اخذ اقامت عمان یکی از شرایط مهاجرت به این کشور از طریق ازدواج اینه که شخصی که تابعیت عمان رو داره باید بالای ۲۰ سال سن داشته باشه. در قوانین مهاجرتی کشورهای عربی و مهاجرت به اونها بخصوص درباره ی عمان و اخذ اقامت این کشور از طریق ازدواج، این کار امری حقوقی تلقی می شه و باید در نظر گرفت برای اخذ اقامت اطلاعات درست و شفافی از قوانین داخلی کشورها در دست داشت. در زمینه ی مهاجرت به عمان از طریق ازدواج باید کاملا ً یا بصورت کلی قوانین رو بدونین.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در عمان

ولی از طریق تولد به فرزند و والدین او اقامت داده نمی‌شود مگر اینکه یکی از والدین تابعیت عمانی داشته باشند. از سوی دیگر اخذ پاسپورت و تابعیت کشور عمان اصلا کار ساده‌ای نیست و در واقع می‌توان گفت که اخذ پاسپورت عمان امری غیرممکن به نظر می‌رسد. لذا بهتر است قبل از هرگونه اقدام و تصمیم گیری برای مهاجرت عمان با وکلای معتمد و مجرب در این زمینه مشورت کنید.